oPrima Vård index
  Odette Mc Intosh
Tel


Om Odette Mc Intosh Kontakt @✉

2017-07-04

mail slut

Att Odette Mc Intosh
Hej.
Avbokning av inplanerade möte på Prima Vård och omsorg.
Avbokar härmed möte Torsdag 13Juli 2017 10:00 hos Odette Mc Intosh samt
Avbokar härmed möte Torsdag 3Augusti 2017 10:00 hos Stella Marouda

Orsak: Det är meningslöst och det är igen ide att ha kontakt med Järfälla Kommun, hatet från deras sida mot en trasig dyslektisk och av stress framkallad utmattningssyndrom drabbad livstrött-gubbe gick inte att ta miste på. Behovet av att trampa på och utnyttja för att spara för att klättra i karriär går inte att ta miste på, så även om det skulle finnas något stöd så är deras policy att neka och förhala så länge som möjligt tills så många som möjligt ger upp. Man får inte ha någonting materiellt kvar. Deras sviniga beteende har kostat mig nog nu. Jag behöver pensionsgrundande inkomst, framtidstro , ett liv och så vidare men nu är det som det är..

Uppfattar dig god människa men tyvärr så är jag bortom hjälp.

Skickar kopia på mail till Afs Socionom Fivos Pagalias som åsyftades på mötet* 22Juni skickar även med offentlig kopia på mailet till avarten Kerstin Brindbergs till människa från AF som var med på det för mig helt bortkastade mötet. Riktigt vidrigt iskall människosyn den sorten har, med sin egen variant på Final Solution för att neka trasiga hjälp för att på så sätt klättra i karriären.

Frågan jag skulle vilja ställa till inblandade är, ”Skulle du åka till jobbet om du inte skulle ha någon som helst form av utbyte eller någon form av ersättning från något håll någonsin, inte ens till reskostnad?” Jag har redan provat den förnedrings formen i kontakt med Järfälla kommun.

*mötet 22juni: känsla av att det bara var du och eventuellt Agneta som inte bara var med bara för egen ekonomiska vinnings skull?, Mådde ganska dåligt och hade en hel del obehagskänsla perioden inför det mötet, från samtalet från dig där jag försökte förmedla min besvikelse när du sade datumet för mötet, tror inte på slumpen att det så lämpligt skulle vara dagen efter min högkostnadsperiod gick ut, sedan att Prima försökte ta 350kr när jag kom dit och jag fick visa kallelsen med 100kr, finns säkert förklaringar till det men jag uppfattade det som sadistiskt, frågade Stella i början av mötet om jag skulle sätta mig på golvet så att det skulle vara lättare att sparka, jag fick inget adekvat svar. Känner otrygghet och stress i kontakt med prima på grund av detta.

Känslan jag har och haft sedan jag först kom i kontakt med af och sedan vård är att jag sakta drunknar och envist står och trampar vatten och när man avslöjat vilket utsatt vanmakts tillstånd man befinner sig i och ber om hjälp får man stenbumlingar kastade på sig,(stenbumlingar i form av kostnader,).

Med vänlig hälsning

Möte
2017-06-22

Till
=================================================================================

Möte
2017-04-14
15.00

TillSMS påminnelse

Bortkastat bortförklarings
Om Odette Mc Intosh Kontakt @✉

kostnader genererade av Primas O.M 20162017. genom bortkastade möten
DatumKostnadTidK ansvarAnm
14/4
15.00
371hS.M+O.M
??14/3
13.30
751hO.M
Sum112 HT
⚠✞