Ang varning för vissa personer i ledningen på

SYNERCO

Internet anpassas när värsta irritationen lagt sig....
Förberedelser för kundupplysnings kampanj pågår.

Serco teknisk service support it tillbehör i sverige datorer sedan 1983.


Serco AB var bevisligen inarbetat trots det godkände bolags verket att packet använde samma namn. (Pengar inblandade?)
Skydd för företagsnamn genom inarbetning struntade bolagsverket i.
Namnsammanblandningen skapade en hel del hinder i verksamheten, vi fick lägga ner en hel del tid på att förklara för bland annat för ekobrottsmyndigheten att vi inte hade någonting alls att med deras verksamhet att göra.
Kostade både tid och pengar, typerna av tvivelaktig karaktär går fortfarande lösa, även sedan de lagt till två bokstäver i namnet. dagslände företag i gråzonen. Typerna som skadade verksamheten hade kunnat göra rätt för sig men valde att för evigt hängas ut på diverse olika ställen.

Detta är en fullständigt onödig sida som aldrig skulle ha behövts läggas ut.

Den skulle aldrig ha lagts ut om de som ställde till med nedanstående betett sig någorlunda hedervärt.
Vi själva spelar i divisionen om man råkar skada någon oskyldig så ser man till att be om ursäkt och ställa till rätta.
Hade detta skett så hade sidan varit borta för all framtid.
Med tanke på hur mycket resurser som lades ner när de var som mest aktiva så skulle de nog kunna vara så ynkliga att de aldrig skulle kunna komma på tanken att bete sig någorlunda hedervärt utan de skulle säkert hellre sjunka ännu lägre och slösa både tid och resurser på att slippa komma med en skriftlig förklaring.


Sidan är upplagd för att ge personer med moral och etik chansen att lämna förövarna som sidan är tillägnad. Risken med tvivelaktigt umgänge är att omgivningen misstänker att den så kallade svansen har samma ynkliga inställning, och är således inte lämpliga för arbete i miljöer som kräver moral och etik. Gäller även kunder och affärspartners.

Nedan gäller de personer som orsakade hot och hinder i Serco Abs verksamhet.
Om det hade varit någorlunda rakryggade personer eller personer med affärsmoral
och etik samt sunt förnuft inblandade och det inte var meningen att skapa hinder i vår verksamhet så hade en skriftlig ursäkt varit på plats.
Rakryggade personer som av misstag råkar skada någon oskyldig ber om ursäkt och ställer till rätta. Ynkliga personer smiter.
Vår förhoppning är att vårt goda namn serco inte har skadats för mycket på grund av tidigare namn sammanblandning då vi framöver planerar att utöka vår verksamhet med hårdvara inom it- säkerhet.
Vi vet fortfarande inte bakomliggande orsaker till förövarnas framfart ej heller om det bara berodde på avsaknad av affärsmoral etik eller bara fantasilöshet. ✞∞⚠☹☢
ang synerco

🏍️ 🏍️ ☻🔥 🦋 🦋🏍️ 🏍🏍️ 🏍 🦋 ⑁ ⚠️ 🏡 🎃 🕺💃 🎩 🧢 ♻️ ∞ ⌚ ( °|° )