<

Började med grov allvarlig ärekränkning kan dö för min heder som Elmira spottade på kommer att att reda på om hon vidmakthåller lögner, Bevisligen lögner utom bevisat utom rimliga tvivel.

<ul>

Lista på försök att skada arbetsgivares renommé :

<li> Elmira Trodde att bank skulle acceptera först arvskifte som fullmakt sedan att ett e-post meddelande skulle räcka som fullmakt, detta i stället för dödsbofullmakt som efterfrågats vid flera tillfällen, om denna inkompetens var uträknad och hör till kategorin <b>salta</b> räkning spelar ingen roll tycker inte om att bli lurad samt riktigt förbannad på all tid stöld som hon orsakt, allvarliga konsekvenser.

<li> Första lögn specificerad räkning, <b>Lögn kommer specificerad tid.pdf</b> Ospecifiear tid räkning.

<li> Undersökning om de satt i system att debitera fler timmar än det finns möjliga mantimmar i så fall synnerligen grovt bedrägeri.

<li><b>.mp3</b> Inspelning möte där Elmira hörde var de 275kr som dök upp dagen innan möte härrörde från och således inte kunde vara med på bouppteckning, Emira ytterligare försök att allvarligt salta räkning genom att försöka fabricera tilläggs bouppteckning, totalt ignorerande av motparts förslag att efterskänka istället för att skada dödsbo. samt ytteligare försökt till att kränka heder.

<li> <b>e-post försöka att skada dödsbos.pdf</b> Elmiras billiga försök att insinuera att det skulle funnits flertal konton ”glömt bort att hon var med på möter” <b>.mp3</b>kanske kommer att köra ned den inspelningen i halsen typen , om det var för att salte eller för att hetsa motpart till vansinnes utbrott. Mycket likheter mellan Elmira och motpart, heder moral…..Olämplig i yrkesutförande

    Utvärdering

  salmipartners AB! ⚠

                fråga                 fråga                fråga                fråga                fråga
salmipartners ekonomi
   

Kriminellt luddiga fakturor med ospecificerad tid undergräver tillit.

trångmål utnyttjats.


korr med Elmira samt inspelning ... Elmira Schaaf


Grundlurad? timdebitering Elmira Schaaf

    Testas vimla kanpanj


Varning för salmipartners "hemliga" ospecificerade räkningar.
             

salmipartners ekonomi

jurist?Överdebitering försök till fabricering inspelat möte där Elmira får reda på utbetalning som kom dagen innan dett hade hon "glömt" vet inte om det var ett ytterligare försöka att skada dödsbo genom salta räkningar eller om avsikten var att skada salmipartners renome.
.
salmipartners (ekonomi)

😜 Boktips: ⚠Ω 🚫 Kvinnliga psykopater 😜Ω☹ 😱 Ocker missbruk av ställning , vinstskatt ⚠️🔥 🐷 😡 💩 😈🐷 🐕🐶🐾🐩 👍 ⚽ 😎 😡💀 🇪🇺€.eu €🇪🇺🇸🇪🇳🇴.eu ⚠️©✞∞⚠♻️ᴿᴵᴾ⚰️™∞ 🎾 😡 ☎☎️📞 🐩🐾