Boktips: 1 😜     Läs: Fattigfällan 😜
index
Kerstin Brindbergs CV Utvärdering efter obehaglig kontakt index

Om du vill veta mer om "otäck typ" Kerstin Brindbergs Kontakt @✉
Försöker att få fram information om det föreligger diagnos som gör att person ej kan hållas juridiskt ansvarig för sin handlingar, och att detta är förklaring till hennes agerande.?
Obehagligt med människor utan själ som går kurser i avhumanisering utan respekt för mänskligt liv

Möte
2017-04-04
14.00

Kerstin Brindbergs
sms

Möte med Arbetsförmedlingen Kerstin Brindbergs 22 Juni 10.00
Antar att du som arbetar med utsatta läst boken Fattigfällan av Charlotta Von Zweigbergk
Att Kerstin Brindbergs Angående möte 22/6.

Uppfattar dig som en riktigt otäckt obehaglig typ, väldigt respektlöst att likt en brottsling dyka upp oanmäld på möte , och sedan inte ens presentera dig på ett hövligt sett utan man fick dra ur dig namnet(8,05) redan där visade du din skeva människosyn, känslan man får är att din sort anser att alla människor inte har lika värde, utan har ett sjukligt behov av att skada istället för att hjälpa och att trasiga människor kan man mobba kränka råna förnedra trycka ner samt skapa kostnader och obehag för utan någon som helst intention att hjälpa. Förstår inte hur man kan finna nöjet i att kasta sten på de som sakta drunknar utan att förstå det sjuka i sina handlingar. Vidrig människosyn som även upplevts i anhörig kontakt med FKs avhumaniseringen av skadade människor. Tycker synd om dig om du har den inställningen som du då troligen förvärvat genom kurser på FK som du sade att jobbat på i 17år men det vet du, du gör det bra som står ut med dig själv. Du såg ut att mysa när du proklamerade att det inte finns något som helst stöd för mig vare sig från AF eller FK. Jag borde ha förstått det vid det här laget att jag aldrig någonsin kommer att få stöd från något håll, och inte låta mig slås ut gång på gång, 4dagar med borttappade ork pågrund av detta möte. Vet din omgivning om vad du pysslar med ?. Vet inte vad det är som triggar igång ert illa dolda hat, som först kostade mig hem hälsa och sedan det som gjorde att jag hamnade i chock och slutligen gick sönder, fattar ni inte att hat föder hat.

Vid möte med banemän förövare o företrädare för organisationer som orsakat så mycket elände och kostnader borde man ges chans till att ha med någon form av juridiskt målsägarbiträde, särskilt när målsägare är i ett pågrund av trötthet och utmattning i nästan försvarslöst vanmakts tillstånd. Självklar är man alltid personligt ansvarig för sina handlingar och konsekvenser av handlingar för all framtid. Är nog lite känslig men jag tar alla former av hot misshandel rån kränkningar stölder påtvigade kostnader personligt.

Skall jag överleva i alla fall så pass länge att det inte skall klassas som egoistiskt men det kan ändras blixtsnabbt och komma vidare så måste jag lära mig att undvika själ-lösa typer som kostar pengar och tid utan motprestation, utan försöka komma tillbaka till där jag var innan kontakten med AF hösten2016 som rev upp såren igen och gjorde att jag var på väg att kliva av bussen innan slutstation utan att hinna återgälda den hjälp jag fått. De som sett hur illa jag mår i kontakten med AF frågar om jag har någon form av självskada beteende eftersom jag låter AF bryta ner och skada mig igen med kostnader. För att jag skall kunna motivera min existens behöver jag inkomst och arbete och få tillbaka det jag blivit avlurad.


Dina ord/metafor (18,39) ”jag kommer in som gubben i lådan/ som jag brukar säga bakrutan på en bil är mindre än framrutan men den finns där och man tittar på den också och det skall man göra men det är det som finns där bakom men framåt måste vi ju ändå titta liksom och hur går vi vidare nu och framåt.” Det jag ser i bakrutan är mest mörker död och elände blev av med hemmet, det jag ser i sidorutorna är sadister som iskallt och lättvindigt tvingar fram och skapar kostnader , och det jag ser i framrutan är riktigt mörka moln, försöker ibland göra paus i dödsstädningen som förövrigt går mycket långsamt för att knoppen jävlas med kroppen, genom att tvinga mig till att göra någon konstruktivt kunskapsmässigt tekniskt praktiskt och så vidare så att jag slipper tänka på det som kommer framöver om jag inte får tag på inkomst men det är fruktansvärt stressig tillvaro utan andningspaus.
Hittills har jag haft lika mycket nytta av både FK och AF som min hobby har av ”Arion vulgaris” men där vet jag åtminstone hur man stoppar destruktiv framfart.
Inte orolig för min egen del eftersom jag levt efter devisen ” kan dina handlingar inte granskas offentligt så skall man låta bli”. Jag har varit glasklar med att jag ställer upp på vad som helst som genererar inkomst och en väg in i samhället som vänt mig ryggen.
Mitt dyslektiska lite hårda 4kantiga skrivande triggar igång små människors vilja att trycka till mig, men vid möten brukar jag kunna dölja min frustration, men har pågrund av allt som hänt jobbigt med kontakten med människor som utger sig för att hjälpa men bara orsakar ekonomisk och psykisk lidande.Om du vill veta mer om Kerstin Brindbergs Kontakt @✉


kostnader genererade av kontakt
DatumKostnadTidK ansvarAnm
22/6
Sum
kostnader genererade av kontakt utan motprestation
☹ "far åt helve✞e" "far åt helve✞e" ∞⚠☹☢ "far åt helve✞e" ☢ "far åt helve✞e" ∞ ⚠ ☹ ☢
Man måste alltid vara bered på att ta konsekvenserna av sina handlingar.
/Kerstin%20Brindbergs.html
/af/Kerstin%20Brindbergs.html
/af/Kerstin%20Brindbergs.html

Kerstin%20Brindbergs.html

Kerstin%20Brindbergs Kerstin Brindbergs

Boktips: Kvinnliga psykopater 😜