index
Katrin Westerhagen


2017-02-10e-mail

Katrin Westerhagen
ang Protokoll från möte 27 Okt

Hej efter som jag inte hört något och viktigt att register stämmer. De av uppmaning/hot påtvingade utgifter i har inte berikat livet, snarare tvärt om, vet fortfarande inte vad som krävs för att få ork att fortsätta, utgifter fortsätter och det blir fan inte mindre komplicerat. Här är lite renskrivning av mötet 27 Okt. (10 Februari 2017 fortfarande inget besked) Protokoll 27 Oktober 14.00 Närvarande Katrin Westerhagen AF Gustav Nilsson AF Jan Riise Kanske inte helt bra att jag som jag Steg 1: Tidsaspekter 1-3mån (31,02 ) 4-7 träffar redo hitta arbete Steg2: Nästa steg hitta arbete (30,27) "Verkade seriöst att med stöd till arbete och inte praktik eller syselsättning" Steg 3: Arbetsplatsanalys: Fungera med mina förutsättningar hur steg 4: Introduktion (29,54) eventuellt stöd när någon börjar jobba steg 5: uppföljnings ansvarig både till arbetsgivare och arbetstagare Normal arbetsförmedlare 100-125 pers Sius 20-25 (24,46) Krav: Kunna och vilja Jobba Funktionsnedsättning dokumenterad via läkarutlåtande Transpatrent och öppen med funktionsnedsättning (28,29) Uppföljning / Kallelse enligt K.W Slutet på november? 10 Februari 2017 fortfarande inget besked

Möte
2016-10-24
14.00
Möte med
Katrin Westerhagen
Gustav Nilsson

Möte
2016-10-04
15.00

Till
Katrin WesterhagenSMS påminnelse 03-10

Inget brev

Mail
2016-10-17

Till /från
Katrin WesterhagenAng möte 27 oktober klockan 14.00. Till detta möte har jag bjudit en "anonym" kollega

Svar till Katrin 2016-10-24 (jobbigt med skrivövningar)
Ser fram mot möte Torsdag! torsdagen den 27 oktober klockan 14.00 (plan 5. ?)
Försöker att hitta det positiva i allt så jag får se mötets kostnader som ett sätt att komma ut bland folk socialt.
Det här blir mitt patetiska dyslektiska försök att förklara hur jobbigt det är att bli sparkad på, vad får jag ut av det obehagliga av att låta mig brytas ner igen?.
JAG BEHÖVER STÖD TILL ARBETE OCH INKOMST ENLIGT MIN ARBETSFÖRMÅGA OCH FÖRUTSÄTTNING, FYLLA I KUNSKAPSGLAPP INOM KOMPETENSER, INTE KOSTNADER, ELLER KRÄNKANDE TIDSSLÖSERI.
Ni har nog rätt i att som jag uppfattar det betrakta mig dum i huvudet, senaste mötena har varit både trevliga och känts som om man skulle få stöd och hjälp tillbaka till arbete och inkomst, men sedan dokumenteras inget om det i (friserade?)register, utan bara om hur jag skall skadas ytterligare genom mera utgifter och tidsspillan utan motprestation.
Mötena har varit trevliga och hoppingivande om att äntligen få stöd och andningspaus genom inkomst och arbete men sedan när det inte blir så i verkligheten o register känns som att få en våt handduk över ansiktet, påminner om waterboarding.
Det tar obehagligt mycket energi(sår som rivs upp) att igen befinna sig i illusionen av att få stöd precis som vid första AF kontakten som resulterade i att man miste hem, hälsa och "lite" till. Det var en fruktansvärt jobbig period på flera plan ,betala annars, olyckor händer, man skulle släckas ner och så vidare, sedan det trauma som gjorde att man hamnade i chock, inget stöd från AF utan annan hjälp till kompletterings studier med CSN lån i en chockdimma, studierna i chockdimma i kombination med sjukhusvak var kanske inte helt givande.
AFs sätt ger mycket obehagliga associationer av myndighetsutövare som för att få utsatt lugn och stilla utan protester samt rättning i ledet, delar ut tvål inför illusionen av att få duscha som i själva verket var ett sätt till slutgiltig lösning att avpollettera människor, människors lika värde?. Ingenting hittills har fått känslan att försvinna, känslan av att samhället vänt en ryggen och att man blir behandlad som paria som skall ellimineras.
Liten förklaring till varför man trotts allt som hänt är så lydig, det har lite med de hån-hotfulla texterna på de inledande kallelserna. Det är väl klart att man kommer på möte men behöver det vara hotfullt man vågar inte annat med tanke på vad som har hänt. ” Din ersättning kan påverkas om du inte kommer på mötet eller bokar om tiden. Det gäller både dig som har ersättning från a-kassan och dig som har aktivitetsstöd eller utvecklingsersättning. ” Om man nu inte har eller någonsin haft någon ersättning i detta liv skickar AF då ut någon form av ”dödspatrull” för att släcka de som hjälpt en att överleva sedan första kontakten med AF som bidrog till att man miste allt(hem hälsa flerasliv)?
Stressen och den upplevda psykiska misshandeln ger mig exakt samma symtom som det tillstånd som infinner sig straxt innan man tuppar efter trauma mot huvud. Jag skuldbelägger mig själv att jag låtit det som hänt hänt och efterlämnat mycket svåra psykiska och fysiska ärr.Tyvärr antar jag att inte nödvärnsrätten gäller när hot mot liv hem hälsa ekonomi sker i AFs anda.
Granne kallar mig känslig för att jag låter mig knäckas gång på gång och att jag inte fattat att det nya är att man sparkar på den som ligger ner för att det är enklare, men vad fan jag måste ju resa mig upp någon gång för att se hur illa det är så jag inte fortsätter att vara naiv och tro gott om folk..
Med Vänlig hälsning

Mail
2016-09-26

Till
Katrin WesterhagenPDf mail Hej Början på september börjar att närma sig slutet.

Väntar svar

Möte
2016-06-27
Kl 13.00

Med
Katrin Westerhagen


Inför möte: Möte 27 junikl 13.00
Har lämnat avkrävt läkarutlåtande på vårdcentral kostnad 200kr +resa, ordinarie läkare på semester. Blir en del kostnader framöver, sommar vikarierande läkare bokat in mig på möte med ordinarie läkare , och troligen räcker det inte med det, som jag sade har jag överlevt så här länge för att jag hållit igen på alla utgifter och inte haft några extravaganta utsvävningar som tandläkarbesök och läkarbesök.

Möte 27 junikl 13.00
Sem aug
Väntar på avkrävt läkarutlåtande
Bara erbjudande om kostnader
Möte
2016-06-13
Kl 15.00 Plan 5
Med
Katrin Westerhagen


Inför möte: Möte 13 juni kl 15.00
2016-05-26 En som samhället vänt ryggen tycker att det skall bli klart intressant med förklaringen av sista meningen i kallelsen. (den kanske måste vara med, men för mig kändes den hånfull).
”Din ersättning kan påverkas om du inte kommer på mötet eller bokar om tiden. Det gäller både dig som har ersättning från a-kassan och dig som har aktivitetsstöd och utvecklingsersättning.”
Har till dags dato inte fått ett vitten någonsin från något håll, vare sig aktivitetsstöd , utvecklingsersättning , sjukersättning ,eller från a-kassan, det satans packet på a-kassan betalade tillbaka 20 års bedrägeri medlemsavgifter efter regeringsrättens inblandning, dräggen försökte till och med vilseleda regeringsrätten.

Möte: 13 juni kl 15.00
Kan gå till receptionen och lämna den där läkarutlåtande (-17.35) Förfrågan till läkaren innan du lämnar till läkare får du skriva under den jag vill också försäkra dig om på alla medicinska underlag är det fullständig sekretess (-17.29) det är inte ens ingen annan kollega kan se dem det är bara jag. Och det är bara för att kunna hjälpa dig. --- - ∞ ∞ ---

kostnader
Kontakt uppgifter
Tel 0771-600 000
Tel 0104888402
Tel 0771-416 416

Om du vill veta mer om Katrin Westerhage Kontakt @✉

Tangerine 48

Tangerine
Rancho
Rancho shadow-multiple


K.W
✞∞⚠☹☢
kostnader genererade av kontakt utan motprestation
Man måste alltid vara bered på att ta konsekvenserna av sina handlingar./af/Katrin%20Westerhagen.html
/af/Katrin%20 Westerhagen.html
/af/Katrin Westerhagen.html